Bliv medlem af klubben

– Kontingent årligt: kr. 500 og indskud ved indmeldelse: kr. 200
– Folkepensionist 300,-

Med et medlemskab af Vejle Motorbådklub får du bl.a.

• Kontingentet dækker alle i husstanden
  • Mulighed for en bådplads i Vejle Lystbådhavn
  • Billig ansvarsforsikring
  • Adgang til sejlerstuen, værksted – og øvrige faciliteter
  • Dine søsportsinteresser varetaget i forhold til øvrige interessenter på og omkring Vejle Lystbådhavn
  • Benytte Andkærvig broen
  • Deltage i klubbens arrangementer
  • Et fællesskab omkring dine interesser for motor- speedbåd- og sejlbåd – et fritidsliv på vandet

Indmeldingsformular

Felter med * skal udfyldes

Klubbens Stander

Klubbens medlemmer skal føre klubbens stander. Klubbens stander fås i én størrelse, 24 x 48 cm til 75kr. Købes ved henvendelse til bestyrelsen eller Vejle Lystbådehavns havnekontor.

Formularer

Åbner i nyt vindue på vejlehavn.dk

Medlemmer i restance

Medlemmer der ikke senest 1. februar har betalt det opkrævede kontingent for det pågældende år, slettes som medlem. Ved senere betaling, ligestilles tidligere medlemmer med nye medlemmer og der opkræves nyt indskud. Eventuel tidligere opnået folkepensionistrabat bortfalder.

Scroll til toppen