Hej “Tøser”
Nu er alt stille og roligt ved at åbne på igen, så jeg håber det er sidste gang, at vi bliver nødt til at aflyse en hyggeaften i “Tøseklubben”. Der bliver desværre ingen grillaften fredag den 28.5.21, men jeg håber vi kan mødes til en hyggeaften torsdag den 30.9.21 kl. 19 i sejlerstuen.
På gensyn og ha’ en god sommer på vandet.

Ingrid

Tøseklubben

Vejle Motorbådklubs »Tøseklub« med Ingrid som igangsætter, mødes en gang om måneden. Her mødes alle sejler koner, tøser og piger omkring et tema eller bare snak mv. Motorbådklubben sponserer kaffen.

Møder og arrangementer annonceres i Nyheder.

Støt op om »Tøseklubben«, alle er velkomne. Du ‘risikerer’ at få hyggelige timer og måske nye venner.

Tøseklubben

Hej “Tøser”Nu er alt stille og roligt ved at åbne på igen, så jeg håber det er sidste gang, at vi bliver nødt til at

Scroll til toppen